EN/FR/NL
EN FR

Garmat Spuitcabines - Wandbehandeling

Een jaarlijks onderhoud van uw spuitcabine is geen overbodige zaak. Veel problemen zijn te vermijden door jaarlijks een goed nazicht van enerzijds de ventilatiegroepen en anderzijds het cabinedeel in te plannen. Het onderhoud van het cabinedeel beperkt zich te vaak tot het vervangen van de plafond- en afzuigfilters.  Ook wanden vragen echter een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Garmat biedt 2 verschillende wijzen van bescherming aan zijn klanten aan:

  • aanbrengen van een striplak
  • aanbrengen van een kleeflak

Kleeflak Colad Antidust

Colad Antidust is een kleeflak welke vaak wordt aangebracht op nieuwe installaties. Deze kleeflak heeft een doorzichtige kleur, een frisse geur en houdt spuitnevel, stof en vuil goed vast. Het is eenvoudig aan te brengen met borstel, rol of spuit.  De kleeflak is makkelijk te verwijderen met water en spons, of met een hogedrukspuit. Door gebruik van een kleeflak kunt u uw cabine in propere staat houden en blijven de wanden hun mooie witte kleur behouden.

Deze kleeflak is verkrijgbaar in bidons van 20 l aan de prijs van 84€ excl. BTW  

Wij kunnen dit aanbrengen tijdens het jaarlijks onderhoud van uw cabine.
Vraag uw offerte aan op het nummer 053 82 72 47 of
klik hier!

Striplak Wiltec

Striplak is een afpelbare coating in een witte kleur welke vaak wordt aangebracht op wanden die reeds een verkleuring (lees: vervuiling) hebben. Vaak wordt er een maskeerpasta onder de striplak aangebracht om de oneffenheden weg te werken en een betere afpelbaarheid te garanderen. Door gebruik van een striplak krijgen uw wanden terug een witte kleur. Deze coating kan verschillende malen een overspuiting verdragen en pas nadat de laag een voldoende dikte heeft, kan deze gemakkelijk worden afgestript.

Ook dit kunnen wij aanbrengen op uw wanden in combinatie met uw jaarlijks onderhoud!
Vraag uw offerte aan op het nummer 053 82 72 47 of klik hier!